طرز تهیه آش انار برای شب های سرد سال
به گزارش اهدا بلاگ، آش یکی از غذاهای بسیار سالم است که انواع آن در فرهنگ آشپزی ایرانی وجود دارد و یکی از یکی خوشمزه تر هستند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش انار خوشمزه را آموزش دهیم که مخصوص شب های سرد و بلند سال است.
آش انار یکی از غذاهای بسیار قدیمی و محبوب در شب های پاییز و زمستان است. در این آش از رب انار، آب انار و دانه های قرمز و زیبای انار استفاده می شود و طعمی ملس و ترش دارد.
این آش یکی از پیش غذاهای گرم و محبوب شب یلدا است که با ظاهر زیبا و عطر دل انگیزی که دارد، میز شام این شب را کامل می کند. آش انار در بسیاری از شهرهای ایران تهیه می شود. آش انار شیرازی و آذری با گوشت تهیه می شوند و بسیار مجلسی هستند. آش انار گیلانی هم با رب انار درجه یک تهیه می شود و سبزی های معطر در آن می ریزند و مانند آش انار یزدی بدون گوشت است. شما هم می توانید با توجه به سلیقه خود، آش انار را بدون گوشت یا با گوشت تهیه کنید.
- طرز تهیه آش دوغ محلی سرعین
- طرز تهیه آش رشته
در فرهنگ ما غذاها و خوراکی های زیادی برای شب یلدا وجود دارد که شما می توانید طرز تهیه آن ها را در آرشیو آموزش آشپزی خبرنگاران مگ مشاهده کنید.
مواد لازم برای 10 کاسه
- سبزی آش: 500 گرم
- دانه انار: 1 عدد
- برنج: 1 پیمانه
- پیاز: 3 عدد
- آب انار: 1 تا 2 پیمانه
- لپه: 2 قاشق غذاخوری
- رب انار: 2 قاشق غذاخوری
- چغندر قرمز: 3 عدد متوسط
- نعنا خشک: 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش انار
1.
لپه را در آب ریخته و اجازه دهید با درب بسته بپزد. لبوها را هم با کمی آب در یک قابله دیگر بپزید.
2.
دو عدد از پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه تفت دهید تا عسلی شود. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید. حالا برنج را به همراه سه لیتر آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته و حرات ملایم بپزد تا کاملا پخته و شکفته شود.
3.
بعد از اینکه برنج پخت، سبزی آش را اضافه کنید تا 30 دقیقه با درب بسته بپزد. در مرحله بعد، نوبت اضافه کردن لپه و لبوی پخته شده به همراه آب لبو است. لبوها را قبل از اضافه کردن، خرد کنید.
4.
بعد از این نوبت اضافه کردن آب انار، رب انار و به دلخواه دانه های انار وتنظیم نمک آش است. سپس اجازه دهید آش بجوشد.
5.
یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و پیاز داغ درست کنید. پس از سرخ شدن، پیاز را از روغن خارج کنید و نعنا خشک را در همان روغن داغ بریزید و حرارت را خاموش کنید.
6.
وقتی آش شما جا افتاد، نعنا داغ و پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
7.
نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگ