مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

به گزارش اهدا بلاگ، 1. توجه کنید که آبلیمو یا جوهرلیمو هم برای جلوگیری از شکرک زدن مربا و هم برای اضافه کردن یک طعم ترش به مربا اضافه می گردد؛ پس از آن غافل نشوید.

مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

2. اگر هلو ها خیلی شیرین هستند می توانید کمی از مقدار شکر کم کنید.

: تکه های هلو به هنگام حرارت دیدن، به اصطلاح آب انداخته و شل می شوند و شکل خود را از دست می دهند؛ پس بهتر است آن ها را خیلی ریز نکنید.

4. برای خوش رنگ شدن مربا بهتر است از هلو های سفت و زعفرانی رنگ بهره ببرید.

سرویس آشپزی - هلو انجیری علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد، دارای خواص بسیار زیادی نیز هست. این میوه به دلیل عطر خاصی که دارد، در تهیه مربا و شربت مورد استفاده قرار می گیرد. مربای هلو انجیری مانند مارمالاد هلو طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در فیلینگ کیک و پنکیک استفاده می گردد. در این مطلب دو روش ساده و مجلسی برای تهیه این مربای خوشمزه آورده شده است.

هلو های سالم را بشویید؛ 10 ثانیه در آب در حال جوش ریخته و سپس درون آب سرد بریزید و پوست آن ها را بگیرید. (با این کار به راحتی پوست هلو کنده می گردد.)

منبع مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

انتشار: 27 مهر 1400 بروزرسانی: 27 مهر 1400 گردآورنده: ehdablog.ir شناسه مطلب: 1027

به "مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید