مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه
به گزارش اهدا بلاگ، 1. توجه کنید که آبلیمو یا جوهرلیمو هم برای جلوگیری از شکرک زدن مربا و هم برای اضافه کردن یک طعم ترش به مربا اضافه می گردد؛ پس از آن غافل نشوید.
2. اگر هلو ها خیلی شیرین هستند می توانید کمی از مقدار شکر کم کنید.
: تکه های هلو به هنگام حرارت دیدن، به اصطلاح آب انداخته و شل می شوند و شکل خود را از دست می دهند؛ پس بهتر است آن ها را خیلی ریز نکنید.
4. برای خوش رنگ شدن مربا بهتر است از هلو های سفت و زعفرانی رنگ بهره ببرید.
سرویس آشپزی - هلو انجیری علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد، دارای خواص بسیار زیادی نیز هست. این میوه به دلیل عطر خاصی که دارد، در تهیه مربا و شربت مورد استفاده قرار می گیرد. مربای هلو انجیری مانند مارمالاد هلو طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در فیلینگ کیک و پنکیک استفاده می گردد. در این مطلب دو روش ساده و مجلسی برای تهیه این مربای خوشمزه آورده شده است.
هلو های سالم را بشویید؛ 10 ثانیه در آب در حال جوش ریخته و سپس درون آب سرد بریزید و پوست آن ها را بگیرید. (با این کار به راحتی پوست هلو کنده می گردد.)
منبع مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه