طرز تهیه دسر ترافل شکلاتی مغزدار مناسب بچه ها
به گزارش اهدا بلاگ، قبلا از تنقلات خوشمزه ای که در منزل می توانید درست کنید به شما گفته ایم، مثل کراکر نمکی، لواشک، آلبالو خشکه و غیره امروز با طرز تهیه دسری خوشمزه همراه شما هستیم. طرز تهیه این نوع ترافل خوشمزه و پرطرفدار بسیار ساده است و می توانید آن را برای وعده عصرانه به همراه نوشیدنی دلخواه خود میل کنید یا این که در مهمانی و مناسبت ها به عنوان یک دسر فانتزی پذیرایی کنید. قطعا سرو این نوع ترافل به همراه انواع میوه جات تابستانه، آجیل و انواع خشکبار می تواند برای بچه ها هم هیجان انگیز باشد. توصیه می گردد حتما ترافل شکلاتی مغزدار را امتحان کنید و در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ترافل شکلاتی مغردار
- کره نصف پیمانه
- شیر کندانسه شیرین (شیر عسلی) یک قوطی
- شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
- چیپس شکلات (نیمه شیرین) نصف پیمانه
- وانیل یک قاشق چای خوری
- گردو (ریز خرد شده) نصف پیمانه
- آرد چند منظوره دو پیمانه
- شکلات تلخ (جهت پوشش دهی) 450 گرم
طرز تهیه ترافل شکلاتی مغزدار
مرحله اول
برای تهیه ترافل شکلاتی مغزدار ابتدا در یک ظرف نسبتا عمیق، کره و شکر را با یکدیگر ترکیب نموده و با دور میانه همزن به مدت دو دقیقه زده می گردد تا رنگ روشنی به دست آید.
مرحله دوم
در مرحله بعد در طرز تهیه ترافل شکلاتی مغزدار باید آرد، شیر کندانسه شیرین (شیر غلیظ شده) و وانیل با یکدیگر ورز داده تا به خوبی مخلوط شوند.
مرحله سوم
چیپس شکلات و گردو خرد شده را به خمیر آماده شده ترافل شکلاتی خود اضافه کنید. سپس خمیر را با پلاستیک پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به مقدار کافی جهت شکل پذیری در مرحله بعد سفت گردد.
مرحله چهارم
به مقدار یک عدد گردو از خمیر را جدا نموده و توپی در حدود 5/2 سانتی متر با گلوله کردن در کف دست درست می کنیم. به علت این که خمیر ترافل شکلاتی کمی حالت چسبنده دارد، می توان انگشتان را به کمی آرد آغشته نموده تا این عمل آسان تر انجام گردد.
مرحله پنجم
ترافل ها روی سینی حاوی کاغذ روغنی چیده شده و به مدت 20 - 15 دقیقه درون یخچال قرار داده تا مجددا به خوبی سفت شوند. درون ظرف دیگری شکلات تلخ جهت پوشش دهی به روش بن ماری ذوب می گردد.
مرحله ششم
سپس تک تک ترافل های شکلاتی را به یاری یک عدد خلال، درون شکلات آب شده فرو برده و روی کاغذ روغنی چیده می شوند.
مرحله هفتم
در مرحله بعد، ترافل ها باید به مدت 15 دقیقه در دمای محیط قرار بگیرند تا لایه رویی شکلات به خوبی ببندد. می توان مابقی شکلات که سفت شده است را مجددا ذوب کرد و به صورت دلخواه برای تزئین ترافل استفاده کرد.
مرحله هشتم
بعلاوه می توان در صورت دلخواه روی ترافل های شکلاتی را با کمی پودر نارگیل، پسته خرد شده یا شکلات سفید (شیری) رنده شده تزیین کرد.
مرحله نهم
در مرحله بعد، ترافل ها را درون پلاستیکی محکم قرار داده می شوند که گوشه ای از آن منفذ داشته باشد. (می توان از ظرف حاوی پارچه یا سینی هم استفاده کرد)
مرحله دهم
در نهایت ترافل های خود را درون یخچال نگه داری کنید و به صورت سرد سرو کنید. حتی می توانید ترافل شکلاتی را برای طولانی مدت در فریزر هم نگه داری کنید.
منبع: کتاب کاله