تور ایتالیا: طرز تهیه خوراک عدس و لیمو؛ غذای شانس ایتالیایی ها
به گزارش اهدا بلاگ، یکی از غذا های ایتالیایی که می گردد گفت تقریبا همه ما خورده ایم، ماکارونی است. بماند که ما غذا های دیگر این کشور را مانند پاستا، لازانیا و اسپاگتی، دقیقا مثل ماکارونی درست می کنیم و در آخر هم مانند لوبیا پلو دم می گذاریم؛ اما بیایید غذای هیجان انگیز ایتالیایی دیگر را، همانطور که آن ها می پزند، بپزیم و امتحان کنیم. در ادامه دستورالعمل غذایی از سواحل جنوبی ایتالیا را برای شما آماده نموده ایم.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
این غذایی است که بیشتر ایتالیایی ها در شب سال نو خود می پزند و می خورند. آن ها عقیده دارند که این غذا برایشان در سال تازه خوش شانسی می آورد. به خاطر داشته باشد که در مراحل زیر به میزان خیلی کم آب به آن اضافه کنید. این میزان مواد اولیه برای 4 نفر تهیه شده است. دستورالعمل این غذای خوشمزه و در عین حال خوش شانس ایتالیایی را ادامه بخوانید.
مواد اولیه:
کرفس: دو ساقه
هویج: 1 عدد
رازیانه: یک دوم پیمانه
روغن زیتون: به میزان دل خواه
نمک: به میزان دل خواه
لیمو با پوست بدون واکس: 1 عدد
سیر: 3 عدد خرد شده
گوشت قرمز طعم دار: 600 گرم (طعم دار بودن گوشت به ذائقه شما بستگی دارد)
عدس: 300 گرم
سیب زمینی: 2 عدد میانه (پوست کنده و به 8 قسمت برش دهید)
چوب دارچین: 1 دوم پیمانه
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
فر را تا 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
طرز تهیه و دستور پخت:
کرفس و هویج را در میزان های کوچک خرد کنید و به همراه رازیانه در تابه بریزید. در روغن زیتون و نمک، آن ها را با حرارت کم سرخ کنید. لیمو را خوب بشویید و با پوست به هشت قسمت تقسیمش کنید. (توجه: لیمو را با پوست در غذا می ریزیم) سیر را به آن اضافه کنید. توصیه می گردد تکه های گوشت را از قبل تفت دهید و بعد به این مجموعه اضافه کنید. بعد هم عدس، سیب زمینی، لیمو، رب و دارچین را اضافه کنید. سپس مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. برای 50 دقیقه بگذارید بجوشد و مراقب کم یا زیاد بودن آب آن باشید. نه زیاد باشد که مواد داخلش به چشم نیایند و نه آنقدر کم باشد که خوراکمان ته بگیرد.
منبع: ایرنا
منبع: فرارو