طرز تهیه ته چین گوشت و هویج؛ طعمی لذیذ و دلچسب

به گزارش اهدا بلاگ، همه ما ته چین را با مرغ می شناسیم، اما آیا تا به حال آن را با گوشت امتحان نموده اید؟ در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه ته چین گوشت و هویج را به شما آموزش دهیم که طعم و عطری بسیار دلچسب دارد. اگر از هواداران گوشت هستید، حتما باید این غذای خوش طعم را امتحان کنید.

طرز تهیه ته چین گوشت و هویج؛ طعمی لذیذ و دلچسب

مواد لازم

مواداندازه
گوشت سردست گوسفندی400 گرم
هویج3 عدد
سیر2 حبه
برگ بو2 عدد
زرده تخم مرغ2 عدد
پیاز1 عدد
چوب دارچین1 عدد
فلفل دلمه اینصف یک عدد
کره ذوب شده50 گرم
برنج2 پیمانه
ماست چکیده ترشدوسوم پیمانه
روغن مایعیک پنجم پیمانه
زعفران دم نمودهیک پنجم پیمانه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
گلاب1 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق چای خوری
پاپریکا1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نیم کوببه اندازه لازم
نمکبه اندازه لازم

مناسب برای: 2 نفر

زمان پخت: 3 ساعت

طرز تهیه ته چین گوشت و هویج

    1. یک عدد پیاز میانه را نگینی خرد نموده و در اندازهی روغن تفت دهید تا سبک گردد. زمانی که پیاز سبک شد، 400 گرم گوشت سردست گوسفندی که به تکه های درشت تقسیم شده است را به پیاز اضافه نموده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
    2. چهار حلقه هویج، دو حبه سیر، نصف فلفل دلمه ای، دو عدد برگ بو، یک عدد چوب دارچین، یک قاشق چای خوری زردچوبه، اندازهی فلفل سیاه نیم کوب و یک قاشق چای خوری پاپریکا را به گوشت اضافه نموده و تا چند دقیقه تفت بدهید. تا جایی که روی گوشت ها گرفته گردد آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته به مدت حدود 2 ساعت و با حرارت پایین گوشت بپزد.
    3. پخت گوشت که تمام شد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را داخل روغن تفت دهید و به آن اضافه کنید. نمک و دو قاشق غذاخوری زعفران دم نموده هم به گوشت اضافه کنید. بعد از پخت کامل گوشت، آن ها را از سس خارج نموده و اگر استخوان دارند، استخوان ها را جدا نموده و به تکه هایی که اندازهی کوچک تر باشند، تقسیم کنید.
    4. دو عدد هویج درشت را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید. هویج هارا در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آن ها را از روغن خارج نموده و کنار بگذارید.
    5. دو پیمانه برنج را که از سه تا چهار ساعت قبل در آب و نمک غلیط خیسانده شده رادر آب و روغن بجوشانید. زنده آبکش نموده و کنار بگذارید
    6. قالب مناسب را انتخاب کنید (در اینجا از دو قالب 15 در 15 که هم مناسب فر هست و هم گاز استفاده شده است). داخل قالب را چرب کنید یک لایه فشرده برنج بریزید، سپس یک لایه گوشت روی برنج قرار دهید (می توانید از سس گوشت هم روی گوشت ها بریزید). یک لایه هویج سرخ شده ریخته و سپس دوباره یک لایه برنج بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید.
    7. ته چین ها را داخل فر با دمای 190 درجه در طبقه وسط به مدت یک تا یک ونیم ساعت قرار دهید تا کاملا بپزد. می توانید ته چین ها را روی شعله گاز قرار دهید تا دم بکشد.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 7 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1404 گردآورنده: ehdablog.ir شناسه مطلب: 1620

به "طرز تهیه ته چین گوشت و هویج؛ طعمی لذیذ و دلچسب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین گوشت و هویج؛ طعمی لذیذ و دلچسب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید