طرز تهیه تالیاتلی ایتالیایی با سس گوجه فرنگی و مرغ

به گزارش اهدا بلاگ، تالیاتله یا تالیاتلی (به ایتالیایی: Tagliatelle) نوعی پاستای نواری شکل تخم مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود 5 میلی متر[1] دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی 2 میلی متر از آن باریکتر است.

طرز تهیه تالیاتلی ایتالیایی با سس گوجه فرنگی و مرغ

تالیاتلی با سس گوجه فرنگی و مرغ

1. سس گوجه فرنگی را آماده کنید . سه عدد فیله مرغ را آماده کنید و در اندازه کمی روغن سرخ کنید .

2. البته اگر می خواهید رژیمی باشد آن را روی کباب پز کباب کنید . موقع سرخ کردن یا کباب کردن فیله ها اندازهی نمک و فلفل پاپریکا بزنید .

3. تالیاتلی را در آب جوش بپزید و بعد از حدود یک ربع، آن را آبکش کنید و داخل ظرف بریزید.

4. سس را روی پاستا بریزید و سپس فیله های مرغ را برش بزنید و روی غذا بگذارید . روی آن هم دوباره اندازهی فلفل پاپریکا بریزید .

5. در خاتمه می توانید روی غذا را پنیر رنده شده یا پنیر پارمسان بپاشید . اگر هم می خواهید غذا رژیمی باشد از پنیرها صرفنظر کنید واز جعفری برای تزیین و طعم دادن به غذا بهره ببرید.

نکته :

شما می توانید به جای اینکه مرغ را به صورت جداگانه روی سس بریزید، وقتی که فیله ها سرخ شدند، آنها را به تابه حاوی سس قرمز منتقل کنید و همراه با سس حدود ده دقیقه بپزید تا طعم گوجه به فیله ها منتقل گردد و از خشکی هم در آیند.

منبع: گردشبان
انتشار: 28 خرداد 1402 بروزرسانی: 28 خرداد 1402 گردآورنده: ehdablog.ir شناسه مطلب: 1456

به "طرز تهیه تالیاتلی ایتالیایی با سس گوجه فرنگی و مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تالیاتلی ایتالیایی با سس گوجه فرنگی و مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید