طرز تهیه تالیاتلی ایتالیایی با سس گوجه فرنگی و مرغ
به گزارش اهدا بلاگ، تالیاتله یا تالیاتلی (به ایتالیایی: Tagliatelle) نوعی پاستای نواری شکل تخم مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود 5 میلی متر[1] دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی 2 میلی متر از آن باریکتر است.

تالیاتلی با سس گوجه فرنگی و مرغ
1. سس گوجه فرنگی را آماده کنید . سه عدد فیله مرغ را آماده کنید و در اندازه کمی روغن سرخ کنید .
2. البته اگر می خواهید رژیمی باشد آن را روی کباب پز کباب کنید . موقع سرخ کردن یا کباب کردن فیله ها اندازهی نمک و فلفل پاپریکا بزنید .
3. تالیاتلی را در آب جوش بپزید و بعد از حدود یک ربع، آن را آبکش کنید و داخل ظرف بریزید.
4. سس را روی پاستا بریزید و سپس فیله های مرغ را برش بزنید و روی غذا بگذارید . روی آن هم دوباره اندازهی فلفل پاپریکا بریزید .
5. در خاتمه می توانید روی غذا را پنیر رنده شده یا پنیر پارمسان بپاشید . اگر هم می خواهید غذا رژیمی باشد از پنیرها صرفنظر کنید واز جعفری برای تزیین و طعم دادن به غذا بهره ببرید.
نکته :
شما می توانید به جای اینکه مرغ را به صورت جداگانه روی سس بریزید، وقتی که فیله ها سرخ شدند، آنها را به تابه حاوی سس قرمز منتقل کنید و همراه با سس حدود ده دقیقه بپزید تا طعم گوجه به فیله ها منتقل گردد و از خشکی هم در آیند.
منبع: گردشبان