طرز تهیه پیتزا مارگاریتا کلاسیک

به گزارش اهدا بلاگ، پیتزا مارگاریتا کلاسیک در دسته پیتزاهای رژیمی، پیتزا سبزیجات و یا پیتزای بدون سوسیس و کالباس واقع شده است و بسیار ساده با طعمی بی نظیر تهیه می شود.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا کلاسیک

خبرنگاران | سرویس آشپزی - مدت زمان آماده سازی پیتزا مارگاریتا کلاسیک (پیتزا رژیمی) با احتساب زمان آماده سازی خمیر و پخت پیتزا 2 ساعت و نیم می باشد.

جهت آشنایی با طرز تهیه پیتزا ماکارونی و پیتزا رولتی به بخش فست فودها در آشپزی خبرنگاران مراجعه نمایید.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی + خمیر پیتزا ایتالیایی

مواد لازم

خمیر پیتزا

1/2 دستور

سس گوجه فرنگی

1/4 پیمانه

گوجه فرنگی

2 عدد

ریحان

به میزان لازم

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

سیر

2 حبه

پنیر پیتزا

200 گرم

فلفل سیاه

به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا (پیتزا رژیمی)

  1. خمیر پیتزا را مطابق دستورهای پیشین تهیه نمایید. جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر پیتزا به بخش نان ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.
  2. سیر را ریز خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابه کوچک تفت دهید. سپس سیر و روغن را روی سطح خمیر (پس از پخت اولیه) بریزید.
  3. خمیر را به ترتیب با سس گوجه فرنگی مورد علاقه خود، پنیر پیتزای ورقه شده و حلقه های گوجه فرنگی پوشش دهید.
  1. خمیر پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر به خوبی آب شود و در دقایق پایانی پنجره فر را بالاتر برده و گریل را روشن کنید تا در صورت تمایل کناره های نان کریسپی و برشته شود.
  2. در نهایت پس از خارج کردن پیتزا از فر، سطح پیتزا را با برگ های ریحان تازه و فلفل سیاه تزیین کنید و پس از برش سرو نمایید.

جهت آشنایی با طرز تهیه پیتزا پپرونی به بخش فست فودها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.

منبع: ستاره
انتشار: 1 بهمن 1399 بروزرسانی: 1 بهمن 1399 گردآورنده: ehdablog.ir شناسه مطلب: 581

به "طرز تهیه پیتزا مارگاریتا کلاسیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا مارگاریتا کلاسیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید