طرز تهیه پیتزا مارگاریتا کلاسیک
به گزارش اهدا بلاگ، پیتزا مارگاریتا کلاسیک در دسته پیتزاهای رژیمی، پیتزا سبزیجات و یا پیتزای بدون سوسیس و کالباس واقع شده است و بسیار ساده با طعمی بی نظیر تهیه می شود.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - مدت زمان آماده سازی پیتزا مارگاریتا کلاسیک (پیتزا رژیمی) با احتساب زمان آماده سازی خمیر و پخت پیتزا 2 ساعت و نیم می باشد.
جهت آشنایی با طرز تهیه پیتزا ماکارونی و پیتزا رولتی به بخش فست فودها در آشپزی خبرنگاران مراجعه نمایید.
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی + خمیر پیتزا ایتالیایی
مواد لازم
خمیر پیتزا | 1/2 دستور |
سس گوجه فرنگی | 1/4 پیمانه |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
ریحان | به میزان لازم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا (پیتزا رژیمی)
- خمیر پیتزا را مطابق دستورهای پیشین تهیه نمایید. جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر پیتزا به بخش نان ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.
- سیر را ریز خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابه کوچک تفت دهید. سپس سیر و روغن را روی سطح خمیر (پس از پخت اولیه) بریزید.
- خمیر را به ترتیب با سس گوجه فرنگی مورد علاقه خود، پنیر پیتزای ورقه شده و حلقه های گوجه فرنگی پوشش دهید.
- خمیر پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر به خوبی آب شود و در دقایق پایانی پنجره فر را بالاتر برده و گریل را روشن کنید تا در صورت تمایل کناره های نان کریسپی و برشته شود.
- در نهایت پس از خارج کردن پیتزا از فر، سطح پیتزا را با برگ های ریحان تازه و فلفل سیاه تزیین کنید و پس از برش سرو نمایید.
جهت آشنایی با طرز تهیه پیتزا پپرونی به بخش فست فودها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.
منبع: setare.com
انتشار: 1 بهمن 1399
بروزرسانی: 1 بهمن 1399
گردآورنده: ehdablog.ir
شناسه مطلب: 581
به "طرز تهیه پیتزا مارگاریتا کلاسیک" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا مارگاریتا کلاسیک"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید