سوپ با جو پرک، ساده و سریع
به گزارش اهدا بلاگ، سوپ جو، سوپی خوشمزه و آسان است که سریع آماده می گردد. برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است و طعمی عالی و بافتی لطیف دارد.
امروز در خبرنگاران قصد داریم دستور خوشمزه ترین و آسان ترین و بی دردسر ترین سوپ جو را برای شما آموزش دهیم که هم برای یک شام سبک خوب است و هم برای پیش غذای مهمانی ها مناسب به شمار می رود. ضمناً سلامت شما را در هر شرایطی حفظ می نماید. با ما همراه باشید تا دستور پخت این سوپ جو پرک ساده و خوشمزه را با هم بخوانیم.
مواد لازم
- 50 گرم جو پرک
- یک عدد هویج
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه
- یک عدد پیاز
- 50 گرم مرغ
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- یک قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
- چهار پیمانه آب
طرز تهیه
1. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدید و بعد رب را اضافه کنید.
2. هویج را نگینی خرد و با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه نمایید.
3. نمک و فلفل را هم در همین مرحله اضافه کنید.
4. حالا آب را داخل قابلمه بریزید. میزان آب باید تا میزان ای باشد که دو بند انگشت بالا تر از سطح مواد سوپ را بپوشاند. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید حداقل یک ساعت آرام بپزد تا جا بیفتد.
6. در نهایت سوپ را داخل ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزئین کنید.
برای آشنایی با غذاهای سبک کتلت گوشت و بادمجان کبابی، خوشمزه و راحت را در مجله بخوانید.
خواص جو پرک
جو دو سر پرک مملو از آنتی اکسیدان است که برای حفظ سلامتی بدن بسیار مفید هستند. آنتی اکسیدان ها برای هر رژیم غذایی سالمی ضروری به نظر می رسند. آن ها از بدن در برابر مولکول های مضری به نام رادیکال های آزاد محافظت می نمایند. این آنتی اکسیدان ها حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری هستند (مانند ویتامین E و C و سلنیوم معدنی).
پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب بیشتر مربای هویج و گردو خانگی خوشمزه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا