طرز تهیه دیپ اسفناج مجلسی
به گزارش اهدا بلاگ، دنبال یک پیش غذای خوشمزه و متفاوت هستید که به راحتی بتوانید آن را در منزل تهیه کنید؟ دیپ اسفناج خامه ای، این پیش غذای محبوب روسی، با طعمی بی نظیر و ظاهری دلنشین، شما را به سفری هیجان انگیز به دنیای طعم های تازه دعوت می نماید.
چه در جستجوی یک وعده غذایی سبک هستید و چه در پی پیش غذایی خاص برای مهمانی هایتان، دیپ اسفناج خامه ای انتخاب خوبی است.
دیپ اسفناج، یک پیش غذای شیک و مجلسیاین دیپ خوشمزه، ترکیبی جادویی از اسفناج، پنیر خامه ای و سبزیجات معطر است که علاوه بر طعم لذیذ، فواید سلامتی بی شماری را نیز برای شما به ارمغان می آورد.
با سرو این دیپ در کنار سیب زمینی سرخ نموده، نان تست یا چیپس، طعمی دلچسب را تجربه کنید و از این سفر رنگارنگ به دنیای طعم ها لذت ببرید.
با ما همراه شوید تا طرز تهیه دیپ اسفناج مجلسی را بیاموزید و سفره ای رنگین و متفاوت برای مهمان هایتان پهن کنید.
اگر به خوردن غذاهای سلام و رژیمی علاقه دارید، بورانی اسفناج که غذایی سبک و درعین حال مغذی است را امتحان کنید. طرز تهیه بورانی اسفناج را می توانید در بلاگ خبرنگاران بیاموزید.
میزان کالری در هر 100 گرم | 180 کالری |
زمان لازم برای آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 7 نفر |
درجه سختی | آسان |
طرز تهیه دیپ اسفناج مجلسی+ فوت و فن پخت آن
دیپ اسفناج یک چاشنی خوش طعم و مقوی است که می تواند زینت بخش سفره های شما باشد. این دیپ با طعمی دلچسب و ترکیبی منحصربه فرد را می توانید به عنوان پیش غذا یا چاشنی در کنار غذاهای مختلف سرو کنید.
این دیپ با پایه اسفناج علاوه بر طعم بی نظیرش، سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است؛ ازاین رو ارزش غذایی بالایی دارد. این دیپ، بافتی خامه ای و طعمی قوی و دلپذیر دارد که هر ذائقه ای را مجذوب خود می نماید.
دیپ اسفناج، پیش غذایی ساده و خوشمزهراستی حالا که وارد فصل بهار شده ایم و اسفناج تازه به وفور یافت می گردد، برترین زمان برای درست کردن کیک اسفناج است. این کیک سبزرنگ، ظاهری اشتهاآور و عطر و طعمی عالی دارد و برترین گزینه برای رژیم گرفتن و لاغری است.
مواد لازم برای تهیه دیپ اسفناج مجلسی:
گردو | 1 پیمانه |
اسفناج تازه خرد شده | 10 پیمانه |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد کوچک |
سیر | 2 حبه |
نمک | به میزان لازم |
نعنا خشک | 2 قاشق غذاخوری |
ماست یونانی | 3 پیمانه |
خامه ترش | نصف پیمانه |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل سیاه | به میزان لازم |
آموزش مرحله به مرحله درست کردن دیپ اسفناج مجلسی
مرحله اول: برای درست کردن دیپ اسفناج مجلسی ابتدا باید گردوها را شکسته و 1 پیمانه گردو را تست کنید. برای این منظور از قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. گردوها را در سینی فر چیده و برای 8 دقیقه در فر قرار دهید. در این مدت یک بار گردوها را به طرفین جابه جا کنید تا کامل تست شوند و رنگ آن ها قهوه ای گردد.
پس از این که گردوها تغییر رنگ دادند اجازه دهید تا کمی خنک شوند سپس آن ها را با استفاده از چاقو خرد کنید.
گردو را با دمای 180 درجه در فر تست کنید.مرحله دوم: در قدم بعدی باید اسفناج را آماده کنید. اسفناج را شسته و پس از آبکش شدن، خرد کنید. یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به میزان یک دوم پیمانه در آن، آب بریزید. به محض داغ شدن آب و ایجاد حباب های هوا در سطح آن، یک سوم از اسفناج را در آب ریخته و هم بزنید تا کامل بپزد. بقیه اسفناج را نیز داخل قابلمه بریزید و دوباره آن را هم بزنید تا وقتی که اسفناج ها کامل پخته شده و تغییر رنگ دهند.
بلافاصله بعد از پخته شدن اسفناج، آن را از قابلمه خارج نموده و در کاسه ای از آب یخ بریزید و سپس اسفناج را از آب یخ خارج نموده و فشارش دهید تا آب آن کامل گرفته گردد.
اسفناج را با میزانی کمی آب، روی شعله ملایم بپزید.مرحله سوم: سیر و پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کنید. حالا یک ماهیتابه برداشته و دو قاشق از روغن زیتون را در آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم گردد. پیاز خرد شده را داخل روغن زیتون ریخته و چند دقیقه آن را تفت دهید تا نرم گردد، اما مراقب باشید که پیاز تغییر رنگ ندهد. فقط کافی است که کمی سبک گردد.
مرحله چهارم: حالا سیر را نیز به پیاز افزوده و کمی نمک بزنید و آن ها را برای چند دقیقه کوتاه در روغن تفت دهید تا سیر نیز نرم گردد.
مرحله پنجم: دو قاشق دیگر از روغن زیتون را در یک ماهیتابه بریزید و روی شعله بگذارید تا گرم گردد سپس نعنا خشک را به آن افزوده و کمی تفت دهید و بلافاصله از روی شعله بردارید با این کار نعنا خوش عطرتر خواهد شد. کمی نمک نیز به نعنا بزنید تا طعم دار گردد.
مرحله ششم: ماست یونانی و خامه ترش را با استفاده از همزن دستی با هم میکس کنید. سپس مخلوط سیر و پیازداغ، آب لیموترش تازه، گردوهای تست شده، نعناداغ و اسفناج را به آن ها افزوده و با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت گردد.
طرز تهیه دیپ اسفناج مجلسی با روش سادهدر آخر بانمک و فلفل سیاه، دیپ اسفناج را طعم دار کنید. حالا دیپ اسفناج شما آماده شده، آن را در کاسه ای ریخته و با استفاده از پشت قاشق روی آن را صاف نموده و گردو تزیین نمایید.
فوت کوزه گری
برای درست کردن بهتر دیپ اسفناج مجلسی، این چند نکته طلایی را به خاطر داشته باشید:
- برای این که دیپ اسفناج شما طعم قوی تری داشته باشد می توانید از پنیر پارمیزان رنده شده در ترکیبات آن بهره ببرید.
- افزودن 1.2 قاشق چای خوری پودر سیر و 1.2 قاشق چای خوری پودر پیاز به جای سیر و پیاز به دیپ اسفناج, مزه آن را بهتر خواهد نمود.
- اسفناج را بیش از حد نپزید؛ زیرا رنگ آن تیره می گردد و طعم خود را از دست می دهد.
- برای طعم بهتر دیپ از ماست یونانی پرچرب بهره ببرید.
خواص دیپ اسفناج
دیپ اسفناج، پیش غذایی خوشمزه و سرشار از مواد مغذی است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. بعضی از خواص دیپ اسفناج عبارت اند از:
- دیپ اسفناج منبعی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین K، ویتامین A، ویتامین C، فولات، آهن، منیزیم و پتاسیم است. این مواد مغذی برای سلامتی بدن ضروری هستند و به تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب و عروق، سلامت استخوان ها و دندان ها و… یاری خواهند کرد.
- این پیش غذا منبع خوبی از فیبر است؛ ازاین رو با یاری به هضم غذا از یبوست پیشگیری نموده و باعث افزایش سلامت روده ها خواهد شد.
- دیپ اسفناج کالری کمی دارد به همین علت برای افرادی که در پی تناسب اندام هستند، انتخابی مناسب است.
- بعلاوه سرشار از آنتی اکسیدان است؛ بنابراین می تواند در محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مؤثر باشد.
اسفناج نه تنها طعم دلچسبی دارد؛ بلکه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مفید برای سلامتی است. درباره خواص اسفناج می توانید در بلاگ خبرنگاران اطلاعات بیشتری کسب کنید.
در آخر؛ دیپ اسفناج را به مهمانی هایتان دعوت کنید!
در پی یک پیش غذای شیک و مجلسی هستید که هم خوشمزه باشد و هم طعمی تازه و متفاوت داشته باشد؟ دیپ اسفناج، این معجزه سبز با ظاهری اشتهاآور و طعمی بی نظیر همان پیش غذای خاصی است که سفره شما را مزین خواهد نمود.
دیپ اسفناج، خوشمزه و پرخاصیتدیپ اسفناج نه تنها خوشمزه است، بلکه فواید بی شماری برای بدن نیز دارد. این پیش غذا سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب و عروق، سلامت استخوان ها و دندان ها و… یاری می نمایند.
تهیه دیپ اسفناج بسیار آسان است و به زمان و مهارت زیادی احتیاج ندارد. با دنبال کردن دستور پخت ساده ای که در این مقاله ارائه شده است، می توانید به راحتی این پیش غذا را در منزل خود تهیه نموده و از طعم بی نظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
منبع: اسنپ فود