کدام خوراکی ها در اسفند بیشترین تغییر قیمت را تجربه کردند؟

به گزارش اهدا بلاگ، مرکز آمار ایران در گزارشی میانه قیمت کالا های خوراکی منتخب در منطقه ها شهری کشور در اسفند 1399 را خاطرنشان کرد.

کدام خوراکی ها در اسفند بیشترین تغییر قیمت را تجربه کردند؟

به گزارش مرکز آمار ایران، از 53 قلم خوراکی منتخب، تعداد 39 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای کل کشور (48.7 درصد) داشته اند.

در اسفند ماه 1399 تغییرات میانه قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در منطقه ها شهری کشور به توضیح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام شیرینی خشک با 5.4 درصد و رشته آش با 2.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:

در این گروه، اقلام مرغ ماشینی با 12.1 درصد، گوشت گوسفند با 5.5 درصد و ماهی قزل آلا با 5.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به روغن مایع با 7.9 درصد، روغن نباتی جامد با 4.2 درصد و شیر پاستوریزه با 2.3 درصد بوده است. بعلاوه در این گروه تخم مرغ 4.6 درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به هندوانه با 42.0 درصد، انار با 14.1 درصد و لیمو ترش با 13.2 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.

سبزیجات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به نخود با 3.8 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. بعلاوه در این گروه قیمت اقلام گوجه فرنگی با 24.3 درصد، خیار با 14.3 درصد و پیاز با 13.8 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به شکر با 7.9 درصد و قند با 7.5 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.

منبع: فرارو
انتشار: 7 شهریور 1400 بروزرسانی: 7 شهریور 1400 گردآورنده: ehdablog.ir شناسه مطلب: 972

به "کدام خوراکی ها در اسفند بیشترین تغییر قیمت را تجربه کردند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام خوراکی ها در اسفند بیشترین تغییر قیمت را تجربه کردند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید