قدرتمند ترین خودرو های توربوشارژ تاریخ را بشناسید
به گزارش اهدا بلاگ، وبسایت چرخان: سامانه های توربوشارژ به صورت تدریجی در صنعت پرتکاپوی خودرو توانسته اند جای خود را ثابت نموده و به خودروسازان فرصت ساخت خودروهایی با عملکرد، قدرت و سرعت بالاتری را داده است.
توربو شارژهایی که می توانند تجربه یک رانندگی لذت بخش تر را به راننده خود هدیه دهند. پس با ما باشید تا به شما عزیزان، بهترین خودروهای دارای فن آوری توربوشارژ را معرفی نماییم.
خودروی Oldsmobile F-85 Jetfire
یکی از اولین خودروهایی که با فن آوری توربوشارژ ساخته شده اند، یک خودروی آمریکایی مربوط به سال 1962 است که نه تنها از یک نام مجذوب نماینده برخوردار بوده بلکه از یک سیستم ترکیبی تزریق آب-الکل که موسوم به مایع جت توربو بود، بهره می برد.
قلب تپنده این خودروی مجذوب نماینده، باقدرت 215 اسب بخار و گشتاور 407 نیوتون متر، قادر بود خودروی F-85 سنگین را درزمانی کمتر از 10 ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برساند. عددی که برای زمان خود، یک عدد حیرت آور به حساب می آمد.
بی ام و 2002 توربو
خودروهای سدان سری 02 بی ام و، شروعی بر سلطه این شرکت باواریایی در حوزه سدان های اسپورت وهم چنین یک پشتوانه مالی مناسب برای دهه آینده بی ام و بودند. خودروی آلمانی مربوط به سال 1973، دارای یک موتور 2 لیتری بود که توانایی فراوری 170 اسب بخار قدرت و 245 نیوتون متر گشتاور را هنگام ترکیب شدن با توربوشارژ خود داشت.
این خودرو درزمانی بیشتر از 7 ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می رسید و تنها 1,700 عدد از آن به فراوری رسید.
آئودی کواترو
چندین خودروی توربو عالی مانند ساب 900 و لوتوس اسپریت قبل از آئودی کواترو وجود داشته اند؛ اما هیچ یک از آن ها نتوانسته بودند مانند این آئودی 1980 AWD، تاریخچه خودروهای توربوشارژ را عوض نمایند. خودرویی خیابانی با دماغه ای بلند و موتور 2.1 لیتری که توانایی فراوری 197 اسب بخار قدرت را داشت.
اگرچه ممکن است این اعداد چندان قدرتمند به نظر نیایند، اما عملکرد کلی خودرو خیلی بیشتر از انتظارات ظاهر شد. ترکیب موتور دیفرانسیل جلو با توربوشارژ، به این خودروی دو درب آلمانی مزیتی بزرگ در مقابل رقیبانش و در خیابان های لغزنده داده بود.
پورشه 959
اگرچه پورشه 930 شروع مسیر سلطه توربو شارژها برای این شرکت بود اما این مدل 959 پورشه بود که ازلحاظ فن آوری پیشرفت عالی را نشان داد و توانست مسیر آینده خودروهای توربو را ترسیم کند.
خودرویی که در سال 1986 توانست با معرفی بسته های فن آورانه خود، فناوری های مشترک زیادی را با آخرین نسل های خودروهای سریع جاده ای عصر حاضر داشته باشد. پورشه 959، به یک موتور 2.85 لیتری 6 سیلندر باقدرت بی نظیر 444 اسب بخار مجهز بود که این قدرت به چهارچرخ این خودرو و جاده منتقل می شد.
959 می توانست به سرعت نهایی 317 کیلومتر بر ساعت برسد که سریع ترین سرعت زمان خود محسوب می شد. هرچند این رکوردداری مدت زمان زیادی طول نکشید.
فراری F40
نتیجه کار فراری برای فراوری یک ابر خودروی توربو، فراوری یک مدل چرخ عقب محرک بدر سال 1987 بانام F40 بود. این خودرو دارای یک موتور با توربو دوقلو و با حجمی برابر با پورشه 959 بود؛ اما این یکی، دارای یک موتور V8 باقدرت عالی 478 اسب بخار بود.
خودرویی که با بدنه آلومینیومی و فیبر کربن (درست مانند مدل 959 پورشه) و البته به لطف امکانات به روز دوران خود، به نهایت سرعت 320 کیلومتر بر ساعت می رسید. این بدان معناست که 959 پورشه دیگر رکورددار سرعت نبود.
فراری 488 پیستا
علیرغم ابر خودروی استثنائی F40، بیشتر هواداران فراری از جایگزین شدن موتور تنفس طبیعی فوق العاده قدرتمند 4.5 لیتری V8 در مدل 458 با یک موتور توربوشارژ در مدل نوتر 488، شوکه شدند.
اما موتور نو V8 با حجم 3.8 لیتر و استفاده از توربو دوگانه که توانایی فراوری 661 اسب بخار قدرت را دارد، توانست به خوبی از پس انتظارات برآید؛ اما آخرین نسخه 488 پیستا باقدرت 710 اسب بخار باقدرت بیشتری ظاهر شد و توانست شخصیت قدرتمندتری را از خود به نمایش بگذارد.
بوگاتی شیرون
اگرچه ممکن است خودروهای توربو زیادی وجود داشته باشند اما نادیده گرفتن هیولاهایی مانند کویینگزگ آگرا و هنسی ونوم، زمانی که حرف از نهایت سرعت، قدرت، لوکس بودن و کاربردی بودن می آید، در مقابل ابر خودروی 1479 اسب بخاری بوگاتی، کار چندان مسئله ای نیست. ابر خودرویی که می تواند 2 برابر قدرت بیشتر به نسبت خودروهایی مانند 720S مک لارن و یا 488 GTB فراری، فراوری کند.
نهایت سرعت شیرون با قلب تپنده حجیم 8 لیتری W16 و استفاده از 4 عدد توربوشارژ، به عدد 420 کیلومتر بر ساعت محدودشده و این محدودیت تنها به خاطر فن آوری تایرهای آن است.
پ
منبع: برترین ها