طرز تهیه نان خرمالو؛ میان وعده ای پاییزی و خوشمزه

به گزارش اهدا بلاگ، نان خرمالو یکی از شیرینی های کمتر شناخته شده پاییزی است که طعم بی نظیری دارد. در تهیه این میان وعده از مواد اولیه ای همچون کشمش، دارچین، گردو و خرمالو استفاده می گردد.

طرز تهیه نان خرمالو؛ میان وعده ای پاییزی و خوشمزه

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خرمالو میوه ای پاییزی است و هواداران بسیاری دارد. این میوه بسیار مغذی بوده و برای کاهش وزن، کاهش فشار خون و سلامت قلب نیز مفید است. خرمالو را می توان در برخی شیرینی ها نیز به کار برد که یکی از آن ها نان خرمالو است. این شیرینی در وعده های صبحانه و عصرانه همراه با چای می تواند یک خوراکی پاییزی فوق العاده ای باشد. در ادامه قصد داریم نحوه تهیه و پخت آن را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان خرمالو

به منظور تهیه این نان خوشمزه به مواد اولیه ای که در جدول زیر مشاهده می کنید، احتیاج داریم.

مواد لازم

آرد الک شده

3 پیمانه

شکر

1 پیمانه

تخم مرغ

2 عدد

خرمالو پوره شدهحدود نیم کیلوگرم
بیکینگ پودر

2 قاشق چای خوری

عصاره وانیل

1 قاشق غذاخوری

پودر دارچین2 قاشق غذاخوری
کره به دمای محیط رسیده

50 گرم

نمک

1/4 (یک چهارم) قاشق غذاخوری

گردو خردشده

1/5 پیمانه

کشمش

1 پیمانه

نکات مهم:

  • اضافه کردن پودر دارچین، گردو و کشمش اختیاری است و به سلیقه شما بستگی دارد.
  • اندازه خرد شدن گردو بستگی به سلیقه شما دارد.
  • برای پوره کردن خرمالو می توانید تکه های خرمالو را در مخلوط کن بریزید. همچنین می توانید تکه های نرم خرمالو را درون کاسه ای عظیم ریخته و با همزن برقی خوب به هم بزنید. راه دیگر هم استفاده از گوشتکوب دستی یا برقی است.

طرز تهیه نان خرمالو

  1. گردوها را کمی تفت دهید که طعم خامی آن ها گرفته گردد. سپس بگذارید تا در دمای محیط خنک شوند.
  2. پوره یا تکه های خردشده خرمالو را در ظرفی عظیم بریزید و با کره، تخم مرغ، شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. فرایند مخلوط کردن را باید تا جایی انجام بدهید که مایه شیرینی کاملا یکدست گردد.
  3. سپس، بیکینگ پودر و پودر دارچین را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.
  4. در این مرحله باید آرد الک شده را به مواد اضافه کنید و با یک قاشق عظیم آغاز به همزدن مخلوط کنید. توجه داشته باشید که مواد را به آرامی هم بزنید.
  5. در مرحله آخر گردو و کشمش را اضافه کنید و هم بزنید.
  6. کف ظرفی که می خواهید در فر بگذارید را با کره یا روغن چرب کنید و سپس مایه را در آن بریزید.
  7. می توانید برای تزئین، کمی گردو خردشده، کشمش و پودر دارچین را به طور پراکنده روی کیک بریزید.
  8. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  9. مایه شیرینی را که در ظرف ریخته شده است، درون فر بگذارید و صبر کنید.
  10. پخت این شیرینی بین 45 تا 50 دقیقه زمان می برد. برای مطمئن شدن از پخته شدن نان خرمالو، پس از 45 دقیقه در فر را باز کنید و خلال دندانی در مایه آن فرو کنید و اگر چیزی به آن نچسبیده بود، یعنی شیرینی شما حاضر است. اما اگر کمی از مایه به خلال دندان چسبید، در فر را دوباره ببندید و 5 دقیقه دیگر صبر کنید.

  11. ظرف را از فر درآورید و بگذارید تا کمی در دمای اتاق خنک گردد.

نان خرمالو شما حاضر است! نوش جان!

سخن پایانی

نان خرمالو یکی از شیرینی های کمتر شناخته است. این شیرینی بسیار نرم و خوشمزه و یک میان وعده و صبحانه عالی و البته مغذی محسوب می گردد. خرمالو میوه ای پاییزی است و بنابراین درست کردن این شیرینی در فصل پاییز را به شما توصیه می کنیم. اگر طعم این میوه پاییزی را دوست دارید، پیشنهاد می کنیم مطالب طرز تهیه کیک خرمالو را نیز مطالعه کنید. نظر شما در خصوص این شیرینی تهیه شده با خرما چیست؟ آیا روش دیگری برای تهیه این نان می شناسید؟ از قلم نیاندازید نظرات و پیشنهادات خود را با ما و سایر همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

منبع: natashaskitchen

منبع: setare.com
انتشار: 17 تیر 1400 بروزرسانی: 17 تیر 1400 گردآورنده: ehdablog.ir شناسه مطلب: 892

به "طرز تهیه نان خرمالو؛ میان وعده ای پاییزی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان خرمالو؛ میان وعده ای پاییزی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید