وانت بار های میوه فروش در قزوین ساماندهی می شوند
به گزارش اهدا بلاگ، معاون عمرانی فرماندار قزوین گفت:در راستای احیای حقوق عامه ساماندهی وانت بار های میوه فروش با جدیت در دستور کار قرار گرفته است .

چگینی، معاون عمرانی فرماندار قزوین گفت: با توجه به اینکه سیمای شهری و ترافیک و سوانحی که ممکن است در اثر سد معبر میوه فروشان اتفاق بیفتد، برنامه هایی در دست اجراست و سال جاری هم جمع آوری بارفروشان در دست اقدام است.
چگینی اعلام کرد: با توجه به توریستی بودن شهر قزوین، نیازمند ساماندهی وانت بار های میوه فروش هستیم و بر همین اساس نسبت به جمع آوری و ساماندهی وانت بار ها اقدام کردیم.
معاون عمرانی فرماندار قزوین توضیح داد: در منطقه ها چهارگانه شهرداری قزوین برای ساماندهی وانت بار ها فضایی اختصاص داده شده و سازمان میادین شهرداری موظف به ساماندهی وانت بار ها در نقاط شناسایی شده است.
وی اضافه نمود: متاسفانه وانت بار ها از ساماندهی شدن و استقرار در مکان های تعیین شده تمایل ندارند و در راستای احیای حقوق عامه، این کار را به صورت جدی در دستور کار قرار داده ایم.
چگینی تأکید کرد: در صورت همکاری راه و شهرسازی و شهرداری کوشش می کنیم تا در کمترین زمان ممکن بارفروشان در مکان های تازه ساماندهی شوند.
خبرنگاران قزوین قزوین
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان