فراوری باتری بدون کبالت برای خودروهای برقی

به گزارش اهدا بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، کبالت نقش مهمی در ارتقای عملکرد باتری های لیتیومی بازی می نماید، اما استخراج آن از معادن طبیعی روز به روز دشوارتر شده و از سوی دیگر این کار مستلزم آسیب زدن به چشم اندازهای طبیعی و منابع تأمین آب به منظور حفر معدن است.

فراوری باتری بدون کبالت برای خودروهای برقی

پژوهشگران به منظور کنار گذاشتن این فلز گران قیمت و کمیاب از فرایند فراوری باتری های لیتیومی از نیکل به منظور فراوری این نوع باتری ها استفاده نموده اند. کبالت به علت گرانی و محدودیت ذخایر طبیعی معمولاً نیمی از هزینه فراوری باتری را به خود اختصاص می دهد و اگر از کبالت به جای نیکل در کاتد باتری استفاده گردد هم محصول نهایی قیمت کمتری خواهد داشت و هم خسارت های زیست محیطی کمتری وارد خواهد شد.

باتری جدید که در آزمایشگاه ملی اوک ریج طراحی شده، حاوی نیکل، آهن و آلومینیوم در کاتد خود است و آنالیز ها نشان می دهد این ترکیب از پایداری مناسبی نیز برخوردار بوده است. این ترکیب بعد از 100 بار شارژ کردن و تخلیه شارژ تا 88 درصد از ظرفیت اولیه شارژ خود را حفظ نموده است. این رقم بعد از 200 بار شارژ حدود 72 درصد بوده است.

محققان امیدوارند در آینده این رقم را افزایش دهند و از این طریق باتری هایی غیرحجیم، ارزان قیمت و با ظرفیت بالا فراوری نمایند که به راحتی بر روی خودروهای برقی قابل نصب باشند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 6 بهمن 1399 بروزرسانی: 6 بهمن 1399 گردآورنده: ehdablog.ir شناسه مطلب: 593

به "فراوری باتری بدون کبالت برای خودروهای برقی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری باتری بدون کبالت برای خودروهای برقی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید