آیا غذا پختن با سیب زمینی های جوانه زده خطری ندارد؟

به گزارش اهدا بلاگ، غذاهای بسیاری را می شود با ترکیب سیب زمینی و مواد خوراکی تهیه کرد. به دلیل مصرف بالای سیب زمینی ممکن است ما به صورت عمده این محصول را خریداری و برای مدت زمان طولانی نگه داریم. قبل از هر چیزی باید بدانیم که نباید سیب زمینی و پیاز را در یخچال و زیر نور خورشید قرار دهیم. ایده آل ترین مکان برای این محصولات در داخل کابینت بدون رطوبت است. در ادامه خبرنگاران زندگی، برای آشنایی بیشتر با این موضوع همراهی می کند.

آیا غذا پختن با سیب زمینی های جوانه زده خطری ندارد؟

آیا می شود سیب زمینی های جوانه زده را استفاده کرد؟

به عقیده مرکز سم های طبیعی، سیب زمینی هایی که جوانه می زنند را باید دور ریخت. سولانین و کاکونین، دو ماده سمی هستند که در سیب زمینی های جوانه زده یافت می شوند. این دو ماده برای سلامتی ما بسیار مضر هستند. همچنین سیب زمینی های سبز شده (که نور باعث تولید ماده کروفیل در سیب زمینی می شود و به رنگ سبز در می آیند) را باید دور بریزید. البته که ماده کروفیل سمی نیست ولی این نشان از افزایش فعالیت تولید سم است. سم سیب زمینی در پوست و جوانه های آن وجود دارد.

در این باره بخوانید:

چگونه وسایل چوبی را تعمیر کنیم؟

10 اشتباه رایج که وسایل خانه را از بین می برد

این سیب زمینی های سمی چه ضرری دارند؟

سم ِ سیب زمینی وقتی وارد بدن ما می شوند موجب بیماری هایی از جمله بیرون روی، حالت تهوع، تب، سردرد و دل درد می شود. برای مطمئن بودن از سلامت سیب زمینی ها، بهتر است همیشه آنها را پوست بکنیم.

برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیب زمینی ها بهتر است به اندازه مصرف خود خریداری کنیم و در جای مناسب نگهداریم.

منبع: ریدرز دایجست

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 16 آذر 1400 بروزرسانی: 16 آذر 1400 گردآورنده: ehdablog.ir شناسه مطلب: 1078

به "آیا غذا پختن با سیب زمینی های جوانه زده خطری ندارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا غذا پختن با سیب زمینی های جوانه زده خطری ندارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید